Jan-Willem Dijkhuis

Jan-Willem Dijkhuis (1962) is binnen Lymos verantwoordelijk voor het adviseren van institutionele cliënten. Hij heeft 30 jaar ervaring in de vastgoed en financiële sector in verschillende verantwoordelijkheden.

Sinds de start van Lymos in 2005 heeft Jan-Willem diverse institutionele beleggers, financiers en corporaties geadviseerd en management oplossingen geleverd. Recente opdrachtgevers zijn Stedenfonds Amsterdam, Stichting ROZ Vastgoedindex en BPD. Tevens is hij verbonden aan de Hogeschool Rotterdam, opleiding Vastgoed & Makelaardij en verantwoordelijk voor onderwijs en onderzoek op het onderwerp ”Beleggen in Vastgoed”.

Voorafgaand aan de start van Lymos was Jan-Willem verantwoordelijk voor de Nederlandse vastgoedbeleggingen bij Mn Services. Voor Mn Services was Jan-Willem werkzaam bij KPMG Corporate Finance en NIBC Bank in verschillende posities. In deze banen was hij verantwoordelijk voor vastgoedfinanciering en -beleggingstransacties. Jan-Willem studeerde Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen waar hij afstudeerde in 1988. In 1997 behaalde hij zijn master titel bij de Amsterdam School of Real Estate.

  • Lymos B.V.
    Villa Maarheeze
    Rijksstraatweg 675
    2245 CB Wassenaar
    Nederland